Волошки

Десь дорога твоя заблукала,
я ж чекала до пізньої ночі
Хвилювалась за тебе, не спала,
Через відстань вдивлялася в очі.
 Вони наче волошки у полі
Синню в душу мою заглянули...
Я пропала й попала в неволю,
і в волошках твоїх потонула


Рецензии