Люблю

Могло ж все скластися інакше...
Чомусь таке жорстке життя-.
Так мало правди - сила фальші,
Із існування - в забуття.
Сумні думки.Від них тікаю.
Тобою дихаю,живу...
Не згадую - не забуваю,
Не згадую - бо памятаю.
Караюсь,каюсь і люблю.


Рецензии