кохати

кохати в тихому мовчанні,
кохати у думках і мріях,
щоб навіть слово завершальне
у почуттях, мов жар зітліло.
 
кохати подумки безкрайньо,
кохати кришталево-щиро,
як та роса, на травах, рання,
як сльози на очах щасливих.

кохати там, де заборони,
кохати вище неба й сонця,
так, щоб ні часу, ні кордонам
кохання вбити не вдалося.


Рецензии