Втопи нас, Весно, в озерi зеленому

Любов хоч пригасилась, – віршем-піснею
Життя триває і весна трима.
Трава стає густішою і вищою,
Стає ще красивішою трава.

А ми йдемо відродженими врунами,
Немов по юній, радісній воді,
Із кленами, що теж ставали юними.
Ми ж залишалися сумні, немолоді.

Втопи нас, весно, в озері зеленому,
Землею чорною в зеленому втопи!
А хто там розгулявся поміж кленами?
То ми, кохана, з травами, то ми!

Втопи нас, весно, в озері зеленому,
Пожовклим  листям нас в зеленому втопи!
А хто там роз’ярився разом з кленами?
То ми, кохана, з крилами, то ми!

04.2010


Рецензии
Очень лирично, песенно - как и сама весна!

Ветка Багульника   18.04.2013 15:59     Заявить о нарушении
Спасибо. Пусть она, Весна, принесёт нам не только песни,
но и Любовь.

Игорь Герасименко Кременчугский   18.04.2013 17:59   Заявить о нарушении