Душа звiльняeться вiд пут

Р.Коляда, Будинок актора

Душа звільняється від пут
І, набираючи прозорість,
Здіймається у висоту,
У Небо, де співають Зорі.

Душа летить у височінь,
Все вище й вище над Землею,
Тримаючи її дари –
Життя, прожиті разом з нею,

Життя, що розцвіли в Любов,
Життя, освячені Любов’ю.
Найбільші для Душі скарби –
Життя, прожиті у Любові.


23.11.2012


Рецензии