Вам потрiбнi моi слова

Вам потрібні мої слова,
Що заплутались у сумліннях?
Вам потрібна відвертість моя,
Мої наміри і прозріння?

Вам потрібні мої відчуття
І Єднання з Безмежним Світом?
Вам потрібна довіра моя,
Моя радість, тиха, відкрита?

Що потрібно? Спокійна Душа,
Чи досягнення у пізнанні
Й розумінні свого Єства?
…Вам потрібні: Любов і Кохання.

23.11.2012


Рецензии