Листочки. Аплiкацiя з листочкiв

Листочки. Аплікація з листочків
Розкладена на мокрому асфальті.
Розплющені, розтоптані, пожухлі
Переважають у палітрі барви.

Освітлення приглушене, бо хмари
Сховали Небо з Місяцем й Зірками.
То тут, то там ліхтариками тьмяно
З трави зеленої висвітлюються рами.

Ці аплікації з листочків на асфальті
Або на сходинках у дощову погоду,
В вечірній час розказують про мандри
І кличуть у нові дива й пригоди.

16.11.2012


Рецензии