Ти чекаeш народження Свiту

Ти чекаєш народження Світу,
Що з твоєї прийде глибини.
Ти розділишся навпіл, відкривши
Шлях Життєвий одному з Богів.

Усвідомлення Душ, і Єднання,
І народження інших Життів,
Для Землі і для Неба – надбання
І примноження сили Творців.

Розділитися навпіл не страшно
І не страшно ступить за межу,
Коли Любиш, Живеш не вчорашнім,
Коли з Долею йдеш по Життю.

Ти чекаєш народження Світу.
Відкриваєш сторінку нову
Книги Щастя. Хай Сонце привітно
Зустрічає Дитину свою!

14.04.2013


Рецензии