Дай да правим любов на открито

Дай да правим любов на открито,

върху тези цъфтящи поляни.

А край нас да ухае на жито

от небесен пожар разпиляно.

 

Влюбен мед да събират пчелите.

Две ранени, разплакани струни

да са сърцата ни и душите...

Нека пеят копнежно, без думи

 

и синигерите в горите, и

реката там долу, във ниското.

Дай да правим любов на открито,

докато можем. И докато искаме.


Рецензии