Хлопчисько

Я хочу з поганим хлопчиськом бути.
Я все ніяк не можу забути,
як він цілує у шию.
Я хочу бути десь поруч,
Писати записки,
Робити сніданки,
Зустрічати в обіймах світанки.
Гріти під кофтою руки холодні,
питати постійно "чи ти голодний?".
Кусати пухкі губи.
Зранку разом чистити зуби..
І йти на роботу.
Проводити разом кожну суботу.
Я хочу з поганим хлопчиськом бути.
Я все ніяк не можу його забути.


Рецензии