Чому

          
Одинокі очі в натовпі людей,
Поодинокі посмішки й гомін не гучний.
І ти одна серед світу пустоти.
Поки  самотня й беззахисна така.

Чому так сталося в житті твоїм?
Чому ти втратила всі стимули свої,
Чи життєві радості ти відпустила?

Кохати ти його навчила, а потім на одинці залишила.
Відпустила і дала свободу птаха по житті.
Та чому, ти не боролась, і сама зосталась в пустоті.


Рецензии