Кружляe Свiт у свiтлiй залi

«Київські солісти», М.Которович.
 Й.Штраус ІІ, А.Берг

Кружляє Світ у світлій залі,
Кружляють стеля і свічки,
Кружляють ніжність і прозорість,
Кружляють скрипки і смички.

Сарказм, іронія, надмірність
Продрали дірку в Небесах –
Давити в людях пересічність
Шукають (а чи знайдуть?) шлях.

Кружляє Світ в вечірній залі,
Кружляють кава і вино,
Кружляють вальс і поцілунок…
Усе це буде, є, було…

«Київські солісти», М.Которович. Й.Штраус ІІ, А.Берг
13.11.2012


Рецензии