Земля сховалась у туманi

Земля сховалась у тумані,
А Небо зорями яснить.
У річці, людях і деревах
Примарність тихо струменить.

Вечірній час. Осінній вечір.
Село готується до сну.
Закутані у тепле плечі,
Духмяний чай у чайничку.

Дрімає кіт у закуточку,
У грубці полум’я гуде.
У загадковість за порогом
Сьогодні вже ніхто не йде.

За вікнами – туман і темінь
Хати укрили і двори.
Затихли, потонули звуки
В густій туманній пелені.

05.11.2012


Рецензии