Такi смiшнi слова i рухи

Такі смішні слова і рухи,
І безпорадність у очах,
І рвучке дихання, немовби
У грудях замість серця – птах.

Невідповідність дій і вчинків
І – втаємничених бажань
Веде у прірву не-свободи,
Штовхає серце у обман.

Чи є потреба в засторогах
Проявлення Душі, Єства?
Любов, як Сила і Свобода,
Дарує радість і Життя.

01.11.2012


Рецензии