Маёй зорцы адзiнай

Паглядзі са мною сны,
Пачуй маё дыханне ў ночы
Ёсць толькі я, ёсць толькі ты
І дождж, што кроплямі стукае зычна
Па шклу сцякае, нібы карціну малюе
То заміраючы, дык зноў паскараючыся ў бруях
І маё сэрца паскараецца ўслед за вадой
Пакуль дыхаю...пакуль дыхаю табой


Рецензии