Я просто хочу жити

Світ так довго ламав мені очі,
 Я забув 21 століття...
Я кричав що є сили – не хочу..
Я не хочу дожити до повноліття.

Бо жорстоким є світ, де ми народились
Кожен день вітер виє і  плаче в людей.
Ми кохали, кохались, а на ранок втомились,
Ми втомились від власних ідей.

От сьогодні іду я з роботи,
Бачу, діти гулять у сніжки.
Я так хочу чекати суботи,
Цілувати тебе, твої ніжки...

Вже обридло щодень існувати,
Надоїв і цей чай, і обід.
Важко радість на людях імітувати,
Відчуваєш, що ти інвалід.

Хоч життя не хотіло страждати,
Але повбивало всі мої мрії,
І тепер, коли знову заходжу до хати,
Знов живу усі дні без надії.

Хочу знову кохати, сміятись,
Хочу мліти перед першим побаченням.
Поцілунків і посмішки твоєї боятись,
І зробити тобі освідчення.

Я жадаю зажити щасливо,
Як в кіно записали кохання.
Але зараз це неможливо...
Адже ти не моя... ти коханка бажання.


Рецензии