Тендiтнiсть дотикiв, торкань

Національний академічний симфонічний
оркестр України, В.Сіренко.
В.Сильвестров, Симфонія №6

Тендітність дотиків, торкань,
Тендітність розкриття Живого,
Тендітність ніжних сподівань
Веде на прощену Дорогу.

Переплітання у світах,
Переплітання у бажаннях,
Переплітання у віках
Підносить Душі до пізнання.

Зачарування у серцях,
Зачарування – промовляння,
Зачарування, як Життя,
Любов дарує і Єднання.



31.10.2012


Рецензии