Виринай, виринай, вивiльняйся

Національний академічний симфонічний
 оркестр України, В.Сіренко.
В.Сильвестров, “Widmung” для скрипки з оркестром

Виринай, виринай, вивільняйся
Від химер, і від снів, і від пут,
На обабіч себе роздивляйся,
Не торкайся розбитих споруд.

Піднімайся до Сонця крізь товщу
Перестиглих емоцій чужих.
Не тягни перетрощену ношу,
Не складай до духовних скарбниць.

В непроявленім просторі серця
Розпізнай сокровенність Єства.
Виринай, вивільняйся, випростуй
Все, у чому Любов і Душа.


31.10.2012


Рецензии