Наближаeться Небо. Все ближче

Камерний хор «Київ», М.Гобдич.
В.Сильвестров

Наближається Небо. Все ближче
Чисте Світло Божественних нот.
Розкривається Істина в Дійсність,
У Душі відбувається Бог.

Наближається Небо. Любов’ю
Переповнені дії Єства.
Однозвучність Людини і Бога
Обирає сьогодні Земля.

Наближається Небо. Простори
У співтворчості з ніччю і днем
У безвимірність мостять Дороги
У Гармонії з Вічним Творцем.


31.10.2012


Рецензии