Багатовимiрнiсть у звуках

Камерний хор «Київ», М.Гобдич.
В.Сильвестров

Багатовимірність у звуках,
Багатовимірність в словах,
У краплях Музики – розкутість,
Мелодії звучать Життям.

Любов у всіх світах співає,
Пронизує усе, що є.
Любов до Неба наближає,
Озвучує Життя моє.


30.10.2012


Рецензии