Моя Украiна

Моя Україна

Ранок викресався з ночі,
Сріблить перлами квітки,
Зазирає радо в очі,
Розмузичились пташки.

А на небі ні хмарини -
Безкінечна голубінь.
Біля ставу кущ калини,
А з цвітінь – цвірінь-цвірінь…

Сонце  вгору покотилось
Золотавим колесом,
А в зеніті зупинилось
Слухать з луків – піть-полом. 

Повис місяць, мов підкова,
Вітерець притих в гаю,
Ген замріяна діброва,
Ось садочок, як в раю.

Біля річки в прохолоду
Поховалась комашня,
П’ють вербички срібну воду…
Пестить чарами весна.

День до вечора сідає
Загорілися зірки,
Земля рідна засипає,
Нарядившись у вінки….


Рецензии