Смуток

Я буду смакувати смуток,
Затягувати, як цигарковий дим.
Покірно буду волочити пута
Своїх холодних літ і теплих зим.

Я вип'ю смуток до прозорої печалі,
До дна спорожненої склянки.
І в смутково-отрутному запалі
Стрічатиму свої холодні ранки.

Підступить післясмуткове сьгодні -
Минуле знов оточить тісним колом...
Нехай поглине смуток цей безодня,
Нехай він не повернеться ніколи.


Рецензии
Гарно про сумне!!! Успіхів Вам!!!

Наталья Сытник   13.04.2013 11:05     Заявить о нарушении
Дуже Вам вдячна!

Елена Расновская   13.04.2013 15:43   Заявить о нарушении