Футбольний клуб, В льшанський Колос,

Футбольний клуб Вільшанський "Колос"
СІЛЬСЬКИЙ футбольний колектив.


Багатий «Колос» на традиції футбольні,
Багатий на болільників своїх.

Свою я молодість футбольну,
У цьому клубі починав,
І всі хто надівав футболку «Колос»,
Всі сили цій команді віддавав.

Біжать роки, ми постаріли,
Та «Колос» наш, не постарів.
Виходить на майданчик, нова зміна,


Я побажав би, футболістам «Колос»,
Яскравих, незабутніх перемог.
І помніть ми за вас болієм,
Отож вперед, порадуйте старих.

З повагою до вас і ФК «Колос»
Бивший ігрок Камінських А.


Рецензии