Как эта же сисьЦем ф сись лезь?..

Ну, сисяй, писяй, дзець!
Бо зараз дзед Базей
Вам дасьць сук-не... сукенк!

Усе дзицей вийДзем зь да беск?
Дзе?! Гдзе? Ты! Щэнь!..
НасТавНиц в ниц увзе й?!
Да нас тада хахДзем-к!

И подых навальниц уз в спиц!
Гроза! И Гром! И крик!
Гармон даюць! Музик! Старык!
Да сцас знасиль фас фсих! А-юць! А-кышь! А згынь фш!

Да, тут ты й ны й охСцысь:
Мы ш супер-дидк!
В валёнКах. По й выйСни. Да ты тохта стухРимш!

Но в нас е хвайна цыцк...
Посцыш -- и ныц халвы й.
Ныкакых сахаРРИФ. Са й шприц врагЧиф. Ну, соли ж бо ж БеС йисць.
В Савецка БлиЛюси К.


Рецензии