Лабiринти душi

В лабіринтах власної душі
Можна дуже легко заблукати,
Вчасно не помітивши межі,
на якій вже трeба зупинятись.

Таємничо-темні ті тенета,
Небезпечно втрапити до них
І перетворитися в планету,
Де нема нікого, крім твоїх
відчуттів і подумів примхливих,
що кружляють, наче зграя птах,
й заважають буть тобі щасливим,
не даючи спокою ніяк.

Лиш навчившись вчасно повертатись
З лабіринтів власної душі,
Можеш потім вільно в них блукати.
І не зупинятись на межі.


Рецензии
Дуже сподобались Ваші поезії!

Бурчак Ворожбянский   13.04.2013 09:41     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!

Елена Расновская   13.04.2013 15:40   Заявить о нарушении