Привiт вiд Киeва Осiннього

Привіт від Києва Осіннього,
Привіт від Лісу і Води,
Привіт від Неба сіро-синього,
Привіт від чорної Землі.

Привіт від вражень і від споминів,
Привіт від щирих відчуттів,
Привіт від Києва у золоті,
Привіт від теплих, світлих днів.

Привіт від Тиші і від шелесту,
Привіт від крапель і вітрів,
Привіт від поглядів і постатей
Усім, хто Київ залишив.

28.10.2012


Рецензии