Я знаю що, коли i нащо

Я знаю: що, коли і нащо
Покличе нас в одну Дорогу.
Тебе побачу і відчую
Відлуння, відголос простого
І звичного єднання сили
І ніжності в однім потоці.
Це буде так, немовби крила
Нестимуть нас і дні, і ночі.
І Світла буде так багато,
Що ми розчинимось у ньому,
І достеменно будем знати,
Що повернулися додому.

27.10.2012


Рецензии