Звучиш? Звучи собi тихенько

Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України, Р.Кофман.
Г.Сковорода, О.Щетинський, Пісня філософа


– Звучиш? Звучи собі тихенько,
Співай до лісу і води,
Співай до квітки чи до Неньки,
Та не у нашій стороні.

Співай, співай, запоки стане
В Душі Любові, правдолюб.
Шукай, шукай, аби замало
Не стало на тебе облуд.

– Звучу, звучу. Спочатку тихо,
А згодом, може, й голосніш.
Обходить стороною лихо,
Того, хто любить пісні й світ.

Пісні співаю для Вкраїни,
Пісні співаю для людей,
Шукаю Істину в Людині,
Душею пізнаю себе.

Захочуть чути, то почують.
Ще й заспівають так, як я.
Куди сьогодні помандрую –
Туди мене веде Душа.

Шукаю Шлях під Вічним Небом,
Шукаю Бога на Землі.
Знаходжу знову – Душу й себе,
Що поєдналися в пісні.


21.10.2012


Рецензии