Все народилось не для того, щоб померти

Академічний симфонічний оркестр Н
аціональної філармонії України, Р.Кофман.
Р.Штраус, Так казав Заратустра (За Ф.Ніцше)

Все народилось не для того, щоб померти.
Все народилося, щоб жити у Любові.
Іду туди, де є відкриті в Небо двері,
Чекаю те, що справді чисте і прозоре.

Все народилося у радості Творіння.
Все народилося з Любові до Живого.
Душею піднімаюсь в Небо синє,
Туди ведуть мене мої Дороги.

Все народилося у відчуттях Любові.
Все народилося, щоб у Любові жити.
Я у Життя прийшла краплиною живою,
Щоб Землю всю Любов’ю заросити.


20.10.2012


Рецензии