Полетiли? Полетiли

Академічний симфонічний оркестр
Національної філармонії України,
Р.Кофман.
Л. Толстой, Р.Кофман, Вальс

Полетіли? Полетіли
Звуки Музики чарівні
Ніжно-ніжними піснями,
Тихо-тихими струмками.

Полетіли? Полетіли,
Одягнувши білі крила,
Над людьми і над дахами,
Над річками, над лісами.

Полетіли? Полетіли
У казковість, у граційність,
На пуантах, на підборах,
На мелодіях прозорих.


20.10.2012


Рецензии