Надлегкi i надтонкi нотки

Київські солісти.
В.А. Моцарт,
симфонія №29 ля мажор

Надлегкі і надтонкі нотки
Складають Музику Небес.
Так камінці складають гори,
Життя складається з чудес.

Мелодії, прості і тихі,
Сплітаються в одне Єство.
Багатогранність нот і Тиші
Дарує світле Джерело.

Грайливість йде у Світ, у люди.
Тендітність Божого Вінця
Звучання розливає всюди,
Любов’ю повниться Душа.


20.10.2012


Рецензии