Симфонiя, соната чи рапсодiя

А.Макій, Р.Рєпка, Дім МК.
Й. Брамс. Соната №2 для альта й
фортепіано, тв.120 №2

Симфонія, соната чи рапсодія
До відчуття Любові і Весни
Й принаджує, і кличе, і припрошує,
Дарує щастя ніжністю цвісти.

У звуках, що народжують мелодії
Відлунням не-Земної чистоти,
Живуть свідомі й підсвідомі образи,
Що йдуть у Світ у пошуках Весни.

Для Музики, що ллється з рівня Вічності,
У кожнім звуці – Світло і Краса,
І почуття закоханої юності
Співають: в Душу увійшла Весна.

12.04.2013


Рецензии