Зрада

Ось зрадили тебе, і жаль,
і біль перетинає душу -
Твої страждання, любий друже,
Святі і чисті, мов кришталь.

Коли розгублене страждання
Самотньо на шляху стоїть,
То стане деревом чекання,
І знову листям зашумить.

Але заплаче й ТОЙ, хто зрадив:
Бо зрада — це таємне зло.
І бумеранг не дасть пощади,
Й повернеться в своє дупло.

Втішайтеся в свoєму горі.
Вас не принизили, о ні!
Вас той підніс в небесні гори,
Хто зараз на самому дні.


Рецензии
Чудово й професійно! Одержав насолоду від поезії Вашого вірша. Дякую!

Бурчак Ворожбянский   13.04.2013 09:40     Заявить о нарушении
Дуже приємно прочитати такі слова! Дякую щиро!

Елена Расновская   13.04.2013 15:47   Заявить о нарушении