Твоя iдилiя мрiй

Ти більше не розкажеш їй
Свою історію про кохання,
а вона твоя ідилія мрій
Напевно перша,перша і остання
Ти її більше не поцілуєш,
Ти її більше не обнімеш
Вона пішла, але ти її любиш,
твоє кохання немає меж.
Чому так сталось ти не знаєш.
Вона пішла несказавши слова,
Але ти мрієш,живеш,кохаєш
Віриш у те,що ви зустрінетесь знову.
Колись ти квіти їй дарував
Вона була така чудова
Ти ніжно й щиро цілував,
А вона пішла несказавши слова
Ти їй робив на зустріч крок
Минуле намагався повернути,
Але у вчинках безліч помилок
Які вона неможе забути.
Ти щось сказати їй хотів
І твоє серце завмирало.
Тобі так невистало слів,
Тобі так її бракувало
-а вона тебе не кохала.
Ти більше не розкажеш їй
Свою історію про кохання
А вона твоя ідилія мрій
Напевно перша,перша і остання...


Рецензии