я вмiю тiльки мрiяти

Нехай усе залишиться, як досі.
Мені, здичавілій, і цього досить -
Надії, спалаху цих споминів - всього!

Якщо  зненацька ти мене згадаєш,
І зважишся прийти, чи завітаєш -
Занадто буде! Я боюсь цього!

Тому що я
закохана в Можливість,
У Мрію в щастя - не в саму Щасливість.
Миттєвість я не вмію цінувать.

Мені достатньо знати, що я МОЖУ.
А той, хто хоче, хай і переможе.
Я вмію тільки мріять i чекать.


Рецензии