питання

Вже давно перестав ти
питати мене про кокання.
Чи люблю я тебе -
це не зайве,
це марне питання.

Як питати у поля,
чи любить воно сильний вітер?
Може й ні,
але де ж йому, рівному, дітись?
А для сильного вітру -
де воля і справжнє роздолля?

Лиш у полі.
Безмежно порожньому полі.


23.11.89
 


Рецензии