Лист колишньому! Письмо бившему

Люблю чи ні я не знаю,
І вже про це у тебе не питаю.
Ми чужі просто стали,
І пусті слова, мені коси не заплітали.

Нічого я не хочу пам’ятати,
І мені немає, що тобі сказати.
Хочеш іти без мене сам,
Знаєш милий, а ти хам.

Без твоєї любові я не помру,
Дивись уважно! Я від тебе іду!
Вже не люблю і не жалію,
І більше від погляду твого, не млію!


Рецензии
Да так ли?.. Или сами себя уговариваете?

Алексей Стульников   15.10.2013 02:32     Заявить о нарушении
Прошлое каторое, я уже давно забьıла... и отпустьıла от себя...

Оксана Олейник Львов   24.03.2014 17:36   Заявить о нарушении