Коштовнi камiнцi найперших вiдчуттiв

«Київські солісти», В.Сіренко.
Ф.Шопен (1810-1849), Концерт №1 для фортепіано
з оркестром мі мінор, тв.11 (1830), транскрипція
для струнного оркестру Б.Комінека

Коштовні камінці найперших відчуттів
Розсипані твоїм Життєвим Шляхом.
Прозорість… Нескінченний дивоспів
Звучить і розправляє крила птахом.

Усе пронизане Красою і Життям.
Усе в Гармонії Небесного й Земного.
Коштовна чистота відкрита всім. І грань
До грані ясно мерехтить Любов’ю.

10.04.2013


Рецензии