Безмежна туга краe серце глухо

«Київські солісти», В.Сіренко.
С.Луньов (нар.1964), Libera me

Безмежна туга крає серце глухо,
Час сиплеться розжареним піском.
Нема плачу, немає сліз, лиш – туга
Стримить у Небі, прип’ята гвіздком.

Все нижче хмари, повні безнадії,
Все важче туга давить на Єство…
Спинись! Прислухайся! Ще є у серці мрії,
І Світло Сонячне Землі таки сягло.

10.04.2013


Рецензии