Це срiбляться моi роки

Це срібляться мої роки
Легким присмерком на волоссі,
Відлітають мої журавлі,
Розкриває обійми Осінь.

Це срібляться мої відчуття,
Розчиняючи біль, тривоги,
Озиваючись до вітерця,
Що навіює світлі Дороги.

Це сріблиться моє Життя,
Від Весни, через Літо, в Зиму,
Але поки Осіння пора
І кружляє листя Осіннє.

Це сріблиться моя Любов,
Не навіяна, не здобута,
А Душею і всім Єством
Усвідомлена і відчута.

17.10.2012


Рецензии