Я у кошик збираю Осiнь

Я у кошик збираю Осінь,
Я у кошик збираю Диво,
Що з трави, чи з моху, чи з листя
Виглядає до світу сміливо.

Я до серця складаю Тишу,
Я до серця складаю Спокій,
Що туманом стелеться Лісом,
Що собою означує Осінь.

Я Душею принаджую радість,
Я Душею принаджую ніжність,
Щоб яскравим спалахом Дійсність
Про Любов нагадала й Вічність.

Я у кошик збираю Осінь,
Я у кошик збираю Диво,
Щоб потому, в далеких мандрах
Пригадати усе мрійливо.

14.10.2012


Рецензии