Я розкриваюсь мяко парасолькою

Я розкриваюсь м’яко парасолькою
Над негараздами буденного Життя,
Складаючи рядочками і стосами,
Безвимірність розбурханого Я.

Ідуть дощі: то дрібненько, то зливами,
Заходять в Дім через дірявий дах –
Комусь щастить укритись парасолькою,
Хтось мокне у холодних дрижаках.

Невизначеність і неусвідомлення
Себе, стосунків, намірів, бажань,
Поєднані з тандемом впертість-впевненість,
Не вірять парасолькам, лиш – дощам.

08.10.2012


Рецензии