Жоржини, паничi i чорнобривцi

Жоржини, паничі і чорнобривці
Палахкотять у жовтні кольорами.
Для Осені прийшла пора цвітіння,
Можливо, вперше це, та не востаннє.

Настурція, очіток і нагідки
Змагаються яскравістю з зірками,
Чи, може, квітами барвисто розцвітають
В Саду Осіннім наміри й бажання?

08.10.2012


Рецензии