Свiт дрижить, заворожуe розум

А.Макій, Р.Рєпка.
Ф.Шуберт

Світ дрижить, заворожує розум,
Проявляється через Любов,
Одкровення розплутує й множить
Існування, що в щастя ввійшло,

Розкривається ніжно і стрімко,
Розвивається свіжим зелом,
Прокидається легко і просто,
Проривається Світлом й теплом.

Світ дрижить і відроджує радість,
Світ співає прозорим Єством,
Світ крізь Музику в Душі заходить,
Розбиває оманливий сон.

03.10.2012


Рецензии