Я слухаю шепiт

А.Макій, Р.Рєпка.
Д.Шостакович

Я слухаю шепіт,
Я слухаю Тишу,
Я слухаю Душу і Світ.

Я слухаю радість,
Я слухаю Спокій,
Я слухаю Неба блакить.

Я слухаю Море,
Я слухаю Гори,
Я слухаю сонячний Степ.

Я слухаю крила,
Я слухаю Мрії,
Я слухаю птаха політ.

03.10.2012


Рецензии