Народна воля

НАРОДНА ВОЛЯ

Піднімайтесь, браття,
Доки не сконали!
Доки ще є сила,
Доки ще є віра,
На бій з ворогами!

Піднімемо прапор,
За нашу країну!
За матір єдину,
Нашу батьківщину,
Рідну Україну!

За нашу свободу,
Поля, чисті води...
За долю щасливу,
За нашу родину,
За волю Народу!

Будемо стояти,
Нас не залякати!
Бо за нами правда,
Божа віра свята!
Дух наш не зламати!


Рецензии