Рецепт в д Оксани

Якщо хочеться ригати,
То потрібно х*я взяти,
І на нього всіх послати,
А якщо не допоможе,
То придумати щось схоже:
На хер, в жопу чи в пиз*у,
Посилай же ту козу,
Туди ж поошли і ідіота,
Нехай їбуть їх тільки в рота.


Рецензии