втiкачка..

Втікай, втікай, моя мила втікачка,
Шукай в світах свої ілюзорні мрії,
Кидай людей, і, звісно, кидайся сама,
У прірву беззастережної сірі.

Пересвідчившись просто рушай вперед,
Біжи тихенько, темп не рятує,
А я дивитимусь на людей
Й на подвиги, які наврядчи когось здивують.

О так, біжи, поспішай до цілі,
Переконайся, що тебе, нарешті, врятовано.
І, звісно, смійся, танцюй до коликів,
та не дивуйся, що частину правди приховано.

Навколо помітиш давно вже знане.
одного дня, діставшись призначення.
Ти просто бігла до пункту «Початок»,
От що буває – безвольних страчують.

20.05.2009


Рецензии