Розбите серце!

Любила тебе я колись,
І навіть молила – повернись.
Але дарма усе це було,
І це дивне кохання від мене відійшло!

Я цей дощ зранку зрозуміла,
І своє зранене серце на волю відпустила.
Мені не хочеться по холодному асфальту іти,
Я не зможу більше за течією плисти.


Рецензии
чудно пишїти дивчина чудно тоїkо ни чего ни понятно

Тауберт Ортабаев   16.10.2013 20:42     Заявить о нарушении