Коли вже знаeш все-усе

А.Макій, Р.Рєпка.
Д.Шостакович

Коли вже знаєш все-усе,
Коли вже знаєш все, що треба,
Зникає у тобі печаль,
В тобі народжується Небо.

Якщо кругом, де ти пройшов,
Лишилася Душі частина,
Якщо усе, що ти зробив,
Ввійшло в Життя, як світла Сила,

Якщо ти знаєш – що і де
Освітить чистотою Землю, –
Любов тебе Життям веде,
І Музика – твоя оселя.

03.10.2012


Рецензии